Talentenjacht Glow-Up: The Next Dutch Make-Up Star begint 15 maart op Videoland

Talentenjacht Glow-Up: The Next Dutch Make-Up Star begint 15 maart op Videoland
Op zoek naar nieuwe make-upster

Nieuws :

Vanaf maandag 15 maart start er een gloednieuwe talentenjacht op Videoland. In Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star wordt gezocht naar het grootste make-uptalent van Nederland. De presentatie ligt in handen van make-upliefhebber en zangeres Roxeanne Hazes.

Nikkie de Jager
Zij hoeft het echter niet alleen te doen. Twee grootheden uit de internationale make-upwereld - allebei afkomstig uit Nederland - verzorgen samen met diverse gastjuryleden de beoordeling van de opdrachten. Deze vaste juryleden zijn niemand minder dan Nikkie de Jager (ook wel bekend als NikkieTutorials) en Pernell Kusmus. Wat vinden zij van de creaties van de talenten?

Face-Off
Elke week moeten de make-uptalenten zich weer bewijzen met de mooiste, meest bijzondere en technisch uitdagende creaties. Samen met de gastjuryleden, die passen bij het thema van de week, beoordelen Nikkie en Pernell de talenten. De twee slechtst presterende deelnemers nemen het elke week tegen elkaar op in een Face-Off. Het talent dat als laatste overblijft wint 15.000 euro én een contract bij House of Orange.

De nieuwe talentenjacht Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star is vanaf maandag 15 maart wekelijks te zien op Videoland. Er wordt gestart met een dubbele aflevering.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talentenjacht Glow-Up: The Next Dutch Make-Up Star begint 15 maart op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV