Talentenjacht voor E-sporters The Next E Talent: Team Gullit begint 2 maart op Videoland

Talentenjacht voor E-sporters The Next E Talent: Team Gullit begint 2 maart op Videoland
Eerste jacht op 'digitaal talent'

Nieuws :

E-sport wordt steeds populairder, en het voetbalspel FIFA spant op dat gebied nog altijd de kroon. Vanaf dinsdag 2 maart is op Videoland de eerste talentenjacht voor FIFA-talenten te zien in het vijfdelige programma The Next E Talent: Team Gullit. Wie verdient dat ene felbegeerde plekje in het E-sportsteam van de voormalige topvoetballer?

2500 aanmeldingen
Voor de talentenjacht kwamen ruim 2500 aanmeldingen binnen, waarvan er slechts dertig talenten door de eerste selectie kwamen. Zij presenteren zich in verschillende rondes aan de jury door hun FIFA-skills te tonen. De jury bestaat uit Ruud Gullit, Maarten Sonneveld en Koen Weijland (die tevens de presentator is). Gedrieën bepalen ze welke elf spelers uiteindelijk een plek veroveren in de definitieve selectie en hun intrek nemen in de H20 Esports Campus.

Klaargestoomd
In twee intensieve weken worden de elf E-sporters klaargestoomd op alle gebieden en dat gaat veel verder dan een paar FIFA-potjes spelen. Jay-Jay Boske komt langs om te kijken hoe de talenten presteren onder druk en meervoudig MMA-wereldkampioene Marloes Coenen test hun doorzettingsvermogen en topsportmentaliteit. Verder voeren ze verschillende opdrachten uit met Andy van der Meijde, rapper Donnie en Bram Krikke.

De talentenjacht The Next E Talent: Team Gullit is vanaf maandag 2 maart te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talentenjacht voor E-sporters The Next E Talent: Team Gullit begint 2 maart op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier