250ste uitzending Dit was het nieuws donderdag te zien, dit zijn de gasten

250ste uitzending Dit was het nieuws donderdag te zien, dit zijn de gasten
Jubileum van satirisch programma

Kijktip :

Donderdag 11 februari is een bijzondere dag in de geschiedenis van Dit was het nieuws. Dan is namelijk de 250ste aflevering van het satirische programma, dat al sinds 1995 bestaat, te zien op televisie. Dat moet natuurlijk gevierd worden met een paar leuke gasten!

Dit was het nieuws gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gasten
In deze speciale uitzending krijgen de vaste teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal gezelschap van twee collega-cabaretiers. Dat zijn Alex Ploeg, die we onder meer kennen van zijn bijdragen aan het tv-programma Klikbeet, en de bekende Surinaamse cabaretier Roué Verveer, die onder meer optrad met de Gabbers en al tal van solovoorstellingen maakte.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen
Welke onderwerpen er in de uitzendingen van Dit was het nieuws aan bod komen, zijn altijd nog een verrassing. De aflevering van donderdag wordt namelijk pas vanavond (woensdag 10 februari) opgenomen. Er is echter een grote kans dat het extreme winterweer en de racistische appjes van Thierry Baudet donderdag besproken zullen worden door de heren.

Dit was het nieuws is elke donderdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 250ste uitzending Dit was het nieuws donderdag te zien, dit zijn de gasten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier