Woensdag in M: Epke Zonderland over zijn laatste Olympische Spelen

Woensdag in M: Epke Zonderland over zijn laatste Olympische Spelen
Dit zijn de gasten van woensdag 10 februari

Kijktip :

Turner Epke Zonderland zou nu oud-sporter en fulltime sportarts in opleiding moeten zijn. Maar de coronacrisis verpeste, op z'n zachtst gezegd, alles. De turner bereidt zich nog altijd voor op zijn vierde en laatste Olympische Spelen en daarnaast werkt hij als arts in verpleeghuis. Straks schuift Epke aan bij M! Bekijk hieronder wie vandaag (10 februari) nog meer te gast zijn bij talkshow M.

DE GASTEN IN M - WOENSDAG 10 FEBRUARI

  • Van de negen grootste partijen in Nederland, hebben er nu voor het eerst vier partijen een vrouwelijke lijsttrekker. Wereldwijd staan er steeds meer vrouwen op als regeringsleider, maar helaas lopen wij in Nederland nog behoorlijk achter. Straks bij M schuiven de vier lijsttrekkers aan: Sigrid Kaag van D66, Lilian Marijnissen van de SP, Lilianne Ploumen van de PvdA en Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren. Wat maken zij in de politiek mee, waar mannen niet tegenaan lopen? En hoe gaan zij de verkiezingsstrijd aan?

  • Singer-songwriter Lucas Hamming verrast talkshow M keer op keer. Zijn vorige nummer was al niet van de radio te slaan, nu komt hij alweer met een nieuwe single: 'Move Like This'! Een ding is zeker: het nummer blijft in je hoofd zitten. Straks bij M.

Er volgen later meer gasten.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in M: Epke Zonderland over zijn laatste Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier