Donderdag in M: Chantal Janzen over het Eurovisie Songfestival 2021

Donderdag in M: Chantal Janzen over het Eurovisie Songfestival 2021
Dit zijn de gasten van donderdag 11 februari

Kijktip :

Het Eurovisie Songfestival is in aantocht en wordt eindelijk gehouden in Rotterdam. Maar dan wel in aangepaste vorm vanwege corona. Hoe gaat dat eruitzien? En wat als de artiesten niet naar Nederland mogen reizen? Talkshow M vraagt het straks aan de twee presentatoren Chantal Janzen en Nikkie de Jager. Bekijk hieronder wie er vandaag nog meer te gast zijn in talkshow M.

DE GASTEN IN M - DONDERDAG 11 FEBRUARI

  • 'Was It Just Me', de tweede single van het nieuwe album van Douwe Bob, komt binnenkort uit. De zanger wil met de singles wat extra troost bieden tijdens deze coronacrisis. Straks bij M treedt hij op.

  • De Tweede Kamerverkiezingen komen steeds dichterbij. Nog vijf weken en dan mogen we - vooralsnog - naar de stembus. In aanloop naar de verkiezingen ontvangt M de lijsttrekkers. Vanavond schuift Lilian Marijnissen aan van de SP. Wat wil de partij, onder haar leiding, gaan veranderen? M vraagt het straks!

  • Bij elkaar groter dan het Amazonegebied! De Amazone wordt ook wel de rechterlong van de aarde genoemd. Mogen we de boreale bossen de linkerlong noemen? Journalist Jelle Brandt Corstius en fotograaf Jeroen Toirkens reisden vier jaar lang de wereld over, op zoek naar verhalen die zij nu hebben gebundeld in een boek én een tentoonstelling: Borealis - Life in the Woods. Straks vertellen ze over hun bijzondere reis.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: Chantal Janzen over het Eurovisie Songfestival 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier