Heftige documentaire Framing Britney Spears maandag 15 februari te zien op Net5

Heftige documentaire Framing Britney Spears maandag 15 februari te zien op Net5
Het tragische leven van een popprinses

Kijktip :

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de nieuwe documentaire Framing Britney Spears was de afgelopen week onderwerp van gesprek in de entertainmentwereld. Talpa heeft razendsnel toegeslagen en de exclusieve uitzendrechten van de docu gekocht. Op maandag 15 februari is de film te zien op Net5.

Framing Britney Spears gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Popprinses
In de spraakmakende documentaire wordt een aangrijpend portret van de popprinses geschilderd. We krijgen vooral te zien hoe de media een piepjonge Spears op brute wijze behandelde. Het leidde allemaal tot een beruchte zenuwinzinking in februari 2007, waarbij ze haar hoofd kaalschoor. Als gevolg kwam ze in 2008 onder de volledige curatele van haar vader Jamie Spears te staan. Hij beheert niet alleen de financiële zaken van zijn dochter, maar lijkt ook haar leven te controleren.

Lees verder onder de video's.

#FreeBritney
Inmiddels proberen de fans hun idool al een tijdje te bevrijden met de actie #FreeBritney. Zij maken zich ernstig zorgen vanwege de soms bizarre video's die Spears op social media deelt. In Framing Britney Spears zien we hoe ze als tieneridool de wereld bestormde, maar sindsdien kampt met mentale problemen. Mensen uit haar omgeving zijn openhartig over haar situatie. Zo komen een vriendin van de familie, een advocaat en een marketingmanager van de platenmaatschappij aan het woord.

De documentaire Framing Britney Spears is op maandag 15 februari om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna de documentaire Framing Britney Spears terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige documentaire Framing Britney Spears maandag 15 februari te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier