Vrijdag in Jinek: Arie Slob over hoe de eindexamens eruit gaan zien

Vrijdag in Jinek: Arie Slob over hoe de eindexamens eruit gaan zien
De gasten van vrijdag 12 februari

Kijktip :

De eindexamens gaan offcieel door dit jaar, maar is dit voor jongeren wel haalbaar door de situatie waar we ons momenteel in begeven. Daarnaast krijgen ze al een hele tijd thuisonderwijs. Minister Arie Slob vertelt vanavond hoe dat er voor deze jongeren uit gaat zien. Wie zitten er verder aan tafel bij Jinek?

De gasten in Jinek van vrijdag 12 februari.

  • Het was zijn droombaan: trainer worden van F.C. Barcelona. In een bijzondere documentaire is het hectische leven van Ronald Koeman in Barcelona vastgelegd. Samen met zijn zoons Tim en Ronald Junior vertelt hij vanavond zijn verhaal in Jinek.

  • De eindexamens van de middelbare scholen gaan definitief door, maar na een jaar van afstand houden, thuis les krijgen en een virus dat rondgaat wordt het nog een flinke uitdaging deze lichting leerlingen te laten slagen. Demissionair minister Arie Slob vertelt hoe de examens eruit gaan zien.

  • Wat moet je nou toch in de lockdown? Daar hebben Joke en Bjørgen het antwoord op. Beiden halen ze je uit je coronadip. Joke kroop achter haar orgel en begon het te filmen. Met bijna 40.000 volgers is ze een echte Instagram-sensatie. Bjørgen maakte de lockdown hit 'Lockdown Lul' geïnspireerd op een online filmpje van Hans Teeuwen.

  • Het belooft een historisch schaatsweekend te worden. We willen massaal het ijs op, maar kan dat wel? Aan tafel: Koen Verweij, Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politiebond, en Ylse Huizinga, van de reddingsbrigade.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Arie Slob over hoe de eindexamens eruit gaan zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV