Vanavond op tv: docu Framing Britney Spears, start Lang leve de liefde XL

Vanavond op tv: docu Framing Britney Spears, start Lang leve de liefde XL
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 15 februari

Kijktip :

Talpa heeft razendsnel toegeslagen en de uitzendrechten van de documentaire Framing Britney Spears gekocht. Vanavond is-ie te zien op Net5. Verder onder mer de start van Lang leve de liefde XL. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 15 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: De Vooravond

NPO 1
19:00 uur

De talkshow De Vooravond met Fidan Ekiz en Renze Klamer is vanaf vanavond weer terug op tv. De komende weken staan voor een deel in het teken van de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart, maar er is ook aandacht voor onder andere muziek, film en literatuur. Naast actuele gasten zijn er ook terugkerende programmaonderdelen, zoals Emma Wortelboer die Haagse politici gaat interviewen in filmpjes tussendoor en de familie Chabot.


Terug: Per Seconde Wijzer

NPO 2
19:55 uur

Het nieuwe seizoen van Per Seconde Wijzer begint vanavond op NPO 2. In Per Seconde Wijzer gaan twee spelers - onafhankelijk van elkaar - de strijd aan met de klok. De spelers moeten binnen 200 seconden vier vragen beantwoorden. Deze vier vragen gaan over één van de zelf gekozen categorieën. Ze kunnen kiezen uit Geschiedenis, Kunst & Cultuur, Wetenschap, Sport of Tegenwoordige Tijd.


Docu: Nieuw Licht: Het Rijksmuseum en de slavernij

NPO 2
20:25 uur

De documentaire Nieuw licht: het Rijksmuseum en de slavernij laat van heel dichtbij zien hoe pijnlijk en wrang, maar tegelijkertijd helend en bevrijdend het samenstellen van de slavernijtentoonstelling is. Filmmaker Ida Does volgt senior conservator Eveline Sint Nicolaas en haar collega's tijdens hun drie jaar durende zoektocht naar verzwegen verhalen: wat is de relatie tussen de kunstwerken en het Nederlandse slavernijverleden?


Docu: Framing Britney Spears

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de veelbesproken documentaire Framing Britney Spears uit. Het is een aangrijpende portret dat toont hoe bruut de media met de Amerikaanse popster omging in haar jongere jaren. Na deze periode volgde de beruchte zenuwinzinking in 2007 waardoor ze in 2008 onder volledige curatele komt te staan bij haar vader Jamie Spears. Sindsdien beheert hij niet alleen de financiële zaken van zijn dochter, maar lijkt ook grotendeels de controle over haar dagelijks leven te hebben overgenomen.


Nieuw: Albatros

Canvas
21:15 uur

Vanaf vanavond is de Vlaamse tragikomische serie Albatros elke maandag om 21:20 uur te zien op de Belgische zender Canvas. De serie gaat over tien zwaarlijvige mensen op afslankingskamp in de Ardennen. Vanaf het begin blijkt dat ze niet alleen fysiek, maar ook emotioneel overtollige kilo's met zich meesleuren. Het gaat er al snel heftig aan toe. De deelnemers worden lichamelijk uitgedaagd door een weinig subtiele coach.


Nieuw: Lang Leve de Liefde XL

SBS 6
21:30 uur

Het datingprogramma Lang leve de liefde is vanaf vanavond niet alleen in de vooravond (19:00 uur) op SBS6 te zien, maar ook elke maandag om 21:30 uur met extra lange afleveringen van Lang leve de liefde XL. In dit liefdesexperiment krijgen singles ruim de tijd om elkaar goed te leren kennen. De date duurt minstens 24 uur en vindt plaats in een appartement. De twee singles zien elkaar voor het eerst als ze daar binnenstappen.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV