Nieuw programma Theater Maas gaat dinsdag van start op NPO 2

Nieuw programma Theater Maas gaat dinsdag van start op NPO 2
Cornald Maas kijkt vooruit

Kijktip :

Presentator Cornald Maas draagt de podiumkunsten al lang een warm hart toe, zoals bijvoorbeeld blijkt uit Volle zalen. In zijn nieuwe programma, Theater Maas, blikt hij elke week met een bekende podiumkunstenaar op wat er nu online en straks in de theaters te zien is.

Theater Maas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gijs Scholten van Aschat
De eerste gast met wie Maas een blik in de toekomst werpt is acteur Gijs Scholten van Aschat. Samen kijken ze naar de agenda's van de theaters en toneel- en muziekensembles. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren, maar op welke concerten en voorstellingen kunnen we ons straks verheugen? Scholten van Aschat vertelt over de producties waar hij naar uitkijkt.

Grote namen
Cornald Maas wil met Theater Maas laten zien dat er online nog genoeg op de Nederlandse podia te beleven valt. "En we blikken vooruit op voorstellingen en concerten die straks, als er weer meer mogelijk is, te zien zullen zijn." De komende weken ontvangt Maas diverse grote namen in zijn programma, zoals André van Duin, Simone Kleinsma en Ilse Warringa. En alle podiumkunsten komen aan bod: van cabaret en musicals tot ballet en opera.

Theater Maas is vanaf dinsdag 16 februari wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Theater Maas terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Theater Maas gaat dinsdag van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier