Maandag bij Op1: Dolf Jansen heeft vandaag opgetreden voor 500 man

Maandag bij Op1: Dolf Jansen heeft vandaag opgetreden voor 500 man
De gasten van maandag 15 februari

Kijktip :

Verschillende testevenementen worden aangekondigd, om zo de evenementenbranche hoop te kunnen bieden voor het aankomende jaar. Cabaretier Dolf Jansen trad vandaag op voor 500 man in het theater. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - maandag 15 februari

  • AZ, Feyenoord, Aston Villa, weer AZ en 32 interlands voor Oranje. Na ruim vijftien jaar betaald voetbal komt er een einde aan de voetbalcarrière van Ron Vlaar. Vorige week kondigde ‘Ron Beton’ aan dat hij een punt achter zijn loopbaan zet. Hij blijft nog wel verbonden aan AZ en als het aan Foppe de Haan ligt zien we Vlaar snel terug als succesvol trainer. Vanavond schuiven ze samen aan bij Op1.
  • Annemiek Valent stond ruim vijf jaar geleden als ambulancechauffeur bij het dodelijke ongeluk van haar eigen zoon. Ze kreeg in de nacht van 21 november 2015 een melding van een ernstig ongeval in Amsterdam en aangekomen op de plek des onheils, bleek het om haar 19-jarige zoon Gian te gaan. Nu heeft ze een boek over deze traumatische ervaring geschreven: En dan is het jouw kind dat alles overstijgt. Ze vertelt er vanavond over bij Op1.
  • Cabaretier Dolf Jansen stond vanmiddag eindelijk weer eens in het theater. En wel voor een zaal met 500 man publiek, die geen anderhalve meter afstand houden en geen mondkapjes dragen, maar daarvoor wel toestemming van het kabinet hebben. Want het optreden maakt deel uit van een reeks veldexperimenten van de evenementenbranche.Andreas Voss is er als arts-microbioloog bij betrokken. Samen vertellen ze vanavond hoe alles is verlopen.
  • Oscar Hammerstein stopt als advocaat, zijn kantoor aan de Amsterdamse Herengracht is inmiddels leeg. En dus kan hij er nu open over zijn: na de moord op Derk Wiersum was hij de anonieme advocaat van kroongetuige in Nabil B. in het Marengo-proces. Hammerstein schuift vanavond aan bij Op1.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 15 feburari gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Op1: Dolf Jansen heeft vandaag opgetreden voor 500 man of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier