Lara Croft slaat terug in nieuwe trailer Tomb Raider

Lara Croft slaat terug in nieuwe trailer Tomb Raider
Van fietskoerier naar avonturier

Video

Alicia Vikander (Ex Machina) schittert als Lara Croft in de nieuwe trailer voor Tomb Raider, gebaseerd op de bekende videogames. Croft gaat de sporen van haar verdwenen vader achterna en dat brengt haar op een geheimzinnig eiland.

In de trailer is Croft eerst nog te zien als fietskoerier in een drukke moderne stad. Haar leven verandert ingrijpend wanneer ze erachter komt dat haar vader, een verdwenen avonturier, sporen na liet op een mysterieus eiland. Croft twijfelt geen moment en reist af naar het eiland. Hier neemt ze het op tegen de gewelddadige organisatie Trinty, die op zoek is naar geheimzinnige artefacten.

De film is gebaseerd op de gelijknamige videogame uit 2013. Naast Vikander, spelen ook Walton Goggins (The Hateful Eight) en Dominic West (The Affair) een rol in Tomb Raider. Roar Uthaug (The Wave) regisseerde de film.

Tomb Raider draait vanaf 15 maart in de bioscoop.

Tags: avontuur, The Hateful Eight, eiland, alicia vikander, ex machina, the affair, tomb raider, lara croft, artefact, trinity, walton goggins, dominic west, the wave

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »