Vanavond speciale uitzending Jinek: in gesprek met jongeren over coronacrisis

Vanavond speciale uitzending Jinek: in gesprek met jongeren over coronacrisis
De gasten van woensdag 17 februari

Kijktip :

Vanavond is er een bijzondere uitzending van Jinek te zien, waarin ze in gesprek gaat met de jongeren van Nederland. Hoe houden zij zich staande in de coronacrisis? Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - woensdag 17 februari

Vanavond gaat Eva in gesprek met jongeren uit heel Nederland. Ze worden nauwelijks ziek van corona, maar lijden wel het meest onder de coronamaatregelen. Sinds de crisis kampt zo’n 74 procent van de jonge mensen in dit land met mentale problemen. Door gebrekkig onderwijs, het wegvallen van werk en een sociaal isolement loopt een hele generatie een achterstand op in de belangrijkste jaren van hun ontwikkeling. Die achterstand is niet zomaar ingehaald, daarom spreken deskundigen spreken van ‘een stille ramp’. En omdat er vooral óver hen wordt gesproken, in plaats van mét hen, gaan we met jongeren uit heel Nederland in gesprek. Samen met Diederik Gommers, kinderarts Károly Illy, hoogleraar Eveline Crone en docent Ismail Aghzanay horen we wat jongeren meemaken en wat ze nodig hebben.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond speciale uitzending Jinek: in gesprek met jongeren over coronacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier