Deze 10 topfilms gaan dinsdag 23 februari in première op Disney's Star

Deze 10 topfilms gaan dinsdag 23 februari in première op Disney's Star
Met Bad Times at the El Royale, The Shape of Water en meer

Kijktip :

Aanstaande dinsdag - 23 februari - is voor de filmliefhebbers een echte feestdag. Dan gaat Disney's Star van start, met films en series voor volwassenen. Bekijk hier 10 topfilms die vanaf dinsdag op Star te zien zijn.

Bekijk hier het complete aanbod van Star op Disney+.

1. The Shape of Water (2017)

IMDb ★ 7,3

Deze met Oscars overladen romantische fantasiefilm van regisseur Guillermo del Toro is vooral 'vreemd maar wel lekker'. We volgen schoonmaakster Elisa Esposito, die hevig verliefd wordt op een mysterieus amfibisch wezen. Een visueel pareltje. Lees hier waar je de film The Shape of Water kunt streamen.

2. Bad Times at the El Royale (2018)

IMDb ★ 7,1

Zeven vreemden, ieder met een duister geheim, ontmoeten elkaar in de El Royale. De El Royale is een vervallen hotel in de buurt van Lake Tahoe in Californië. Gedurende de avond krijgt eenieder zijn kans op verlossing - voordat de hel losbarst. Een onderschatte productie, die qua sfeer uitblinkt. Met een fantastische rol voor Chris Hemsworth en ook de rest van de cast is geweldig. Lees hier waar je de film Bad Times at the El Royale kunt streamen.

3. The Hate U Give (2018)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,5

Urgent, ontroerend, ijzersterk en indrukwekkend. Starr Carter (vertolkt door Amandla Stenberg) ziet in deze film hoe haar jeugdvriend Khalil dodelijk wordt geraakt door een politiekogel. Lees hier waar je de film The Hate U Give kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van The Hate U Give.

4. Isle of Dogs (2018)

IMDb ★ 7,9

Ook deze animatiefilm (met filmhuis-gevoel) komt naar Star. We volgen de twaalfjarige Atari Kobayashi. Hij reist naar het Isle of Dogs op zoek naar zijn huisdier Spots en komt er in aanraking met een meute onder leiding van Rex. Samen ondernemen ze een epische reis die de toekomst van het hele gebied zal bepalen. Lees hier waar je de film Isle of Dogs kunt streamen.

5. Love, Simon (2018)

IMDb ★ 7,6

Love, Simon is hartverwarmend, lief, ontroerend en humoristisch. Het leven van Simon lijkt perfect, maar hij heeft één groot geheim: aan het begin van de film vertelt hij in de voice-over dat hij net als ieder ander is, maar dat hij op jongens valt. Een geweldige Amerikaanse romcom, die op Disney Star een vervolg krijgt in de vorm van een splinternieuwe dramaserie: Love, Victor (beschikbaar: 23 februari). De regenboogvlag gaat uit op Disney's Star, en dat met grote trots. Lees hier waar je Love, Simon kunt streamen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

6. Ready or Not (2019)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,8

Houd je van horror met zwarte humor, dan slaat deze productie de spijker op zijn kop. Een beeldschone en prachtige bruiloft is de start voor een potje verstoppertje met je schoonfamilie, met de waanzinnige actrice Samara Weaving in de hoofdrol. Heerlijk popcornvermaak met een klodder ketchup. Lees hier waar je de film Ready or Not kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Ready or Not.

7. My Cousin Rachel (2017)

IMDb ★ 6,0


Een Engelsman genaamd Philip de Cornish erft het landgoed van zijn voogd. Al snel wordt Philip hevig verliefd op zijn verleidelijke en mooie nichtje Rachel. Zijn gevoelens worden echter complex als er bewijs naar boven komt dat suggereert dat Rachel Philips voogd heeft vermoord en ze alleen belangstelling in Philip heeft om zijn geld te stelen. Drama en romantiek met Rachel Weisz. Lees hier waar je de film My Cousin Rachel kunt streamen.

8. Red Sparrow (2018)

IMDb ★ 6,6


Deze thriller met niemand minder dan Jennifer Lawrence in de hoofdrol zet vol in op IJzeren Gordijn-clichés, verraad, wraak, dubbele bodems, seks en verleiding. Met een bescheiden bijrol van onze eigen Thekla Reuten, en de Belgische acteur Matthias Schoenaerts doet ook mee. Lees hier waar je de film Red Sparrow kunt streamen.

9. Battle of the Sexes (2017)

IMDb ★ 6,7


Star brengt ook sportfilms in de vorm van een ferm potje tennis. Battle of the Sexes bevat sterke rollen van Steve Carell en Emma Stone als Bobby Riggs en Billie Jean King. Een waargebeurd verhaal uit 1973 over de tenniswedstrijd van de eeuw en een prijzenpot van honderdduizend dollar. Lees hier waar je de film Battle of the Sexes kunt streamen.

10. The Grand Budapest Hotel (2014)

IMDb ★ 8,1


Last maar zeker not least: deze waanzinnige, kunstzinnige parel van meesterregisseur Wes Anderson. Met een sterrencast waar je alleen maar U tegen kan zeggen: onder anderen Ralph Fiennes, Adrien Brody, Edward Norton, Tilda Swinton en Jeff Goldblum doen mee. Lees hier waar je de film The Grand Budapest Hotel kunt streamen.

Disney+ krijgt uitbreiding in de vorm van Star, met films, series en shows voor volwassenen. Star komt op op 23 februari naar Nederland. Hierboven staat een kleine selectie. Er zijn al 314 titels bekendgemaakt, en er komt steeds meer bij.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze 10 topfilms gaan dinsdag 23 februari in première op Disney's Star of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV