Ingenieuze actiefilm Looper zaterdag 20 februari te zien op RTL 7

Ingenieuze actiefilm Looper zaterdag 20 februari te zien op RTL 7
Ook te streamen via Pathé Thuis en Google Play

Kijktip :

Dat de Britse regisseur en scenarist Rian Johnson ingenieuze films kan maken, zagen we niet zo lang geleden nog met de heerlijke detective Knives Out. In 2012 had hij zich al groots op de kaart gezet met het spetterende actiespektakel Looper. Deze film is zaterdag te zien op RTL 7 en je kunt Looper streamen via onder meer Pathé Thuis en Google Play.

Het verhaal
Joe verdient zijn geld als Looper, een huurmoordenaar wiens slachtoffers vanuit de toekomst naar het heden worden gestuurd. Joe leidt een prima leven, maar weet dat hier vroeg of laat een einde aan zal komen. Dan moet hij namelijk de toekomstige versie van zichzelf doden. Wanneer het zover is, overtreedt Joe de enige regel waar Loopers zich aan moeten houden: laat je doelwit nooit ontsnappen. Wat volgt is een spannende achtervolging en de zoektocht naar een oplossing om zowel Joe's opdrachtgevers als het noodlot te slim af te zijn.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Met Looper blies Rian Johnson het science fiction-/actiespektakel nieuw leven in. De film raasde als een frisse wind door het genre dankzij het unieke en ijzersterke scenario dan Johnson uit zijn pen liet vloeien, dat hij koppelde aan knallende actiescènes. De spektakelstukken worden vakkundig in beeld gebracht maar ondertussen verliest Johnson nooit het verhaal uit het oog. Dat maakte in Hollywood zó veel indruk, dat hij enkele jaren later aan de slag mocht met de blockbuster Star Wars: The Last Jedi.

Cast
Naast Joseph Gordon-Levitt (Inception) en Bruce Willis (Pulp Fiction) zijn ook Emily Blunt (A Quiet Place) en Jeff Daniels (The Martian) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rian Johnson.

Looper (2012) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op zaterdag 20 februari om 22.20 uur te zien op RTL 7. Genre: actie, science fiction. Speelduur: 113 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ingenieuze actiefilm Looper zaterdag 20 februari te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV