Nieuwe verkiezingsquiz Kiespijn met Diederik Ebbinge start zondag op NPO 3

Nieuwe verkiezingsquiz Kiespijn met Diederik Ebbinge start zondag op NPO 3
Tweede Kamerverkiezingen komen eraan

Kijktip :

Vanaf zondag 21 februari blikt Diederik Ebbinge in de nieuwe quiz Kiespijn vooruit op de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart. Samen met het gevarieerde gezelschap Rutger Castricum, Hanneke Groenteman en Gijs Rademaker loodst hij de zoekende kijker en zwevende kiezer langs de afgronden van het politieke landschap.

Kiespijn gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Stortvloed
Gezamenlijk proberen ze een beetje orde te scheppen in de stortvloed aan partijen, programma's, (des)informatie, meningen en politici die de kiezer elke vier jaar overspoelt. Castricum en Groenteman zijn de teamcaptains; zij ontvangen elke week wisselende gasten, met wie ze verschillende vragenrondes spelen. Daarin komt van alles aan bod.

Gasten
Zo gaat het over de politieke geschiedenis, de waanzin van social media en typisch linkse en rechtse dingen. Dat laatste is onderzocht door EenVandaag-gezicht Gijs Rademaker. Hij vertelt erover en zal diverse kwesties peilen en duiden. De gasten in de eerste aflevering zijn Sinan Can, Ryanne van Dorst, Arno Kantelberg en Maaike Timmerman.

De nieuwe quiz Kiespijn is vanaf zondag 21 februari wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Kiespijn terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe verkiezingsquiz Kiespijn met Diederik Ebbinge start zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier