Nieuw programma #weetikveel vanaf maandag 22 februari te zien op België Eén

Nieuw programma #weetikveel vanaf maandag 22 februari te zien op België Eén
Kobe Ilsen gaat op zoek naar weetjes

Kijktip :

In Nederland is de kennisquiz Weet ik veel al enkele jaren een groot kijkcijfersucces op RTL 4 en nu komen ook onze zuiderburen met hun eigen #weetikveel. Dit is echter geen quiz, maar een reportageprogramma van Kobe Ilsen. Hij gaat op zoek naar verrassende weetjes over onderwerpen waar je regelmatig over hoort, maar niet veel van weet.

Vrijdaggebed
Geen onderwerp is te gek voor presentator Ilsen. Zo duikt hij onder meer in de communicatie van voetbalscheidsrechters, het vrijdaggebed in de Grote Moskee in Brussel, het fenomeen slaap en de snelheid van het gloednieuwe 5G-systeem. Maar in de eerste aflevering begint hij met een populaire hobby: vogelspotten. Ilsen begint met een snelcursus, om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Hype
Vervolgens waagt hij zich, samen met zijn goede vriend Frank Raes, aan dé hype in de coronatijd. De heren ondervinden vooral dat men voor deze hobby heel veel geduld moet hebben. En klopt het dat je in Vlaanderen de snelste vogel ter wereld kan spotten? Wat in ieder geval wel klopt, is dat die vogel sneller vliegt dan voormalig profwielrenner Tom Boonen in een sportauto.

Het nieuwe programma #weetikveel is vanaf maandag 22 februari elke maandag en donderdag rond 21.20 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma #weetikveel vanaf maandag 22 februari te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV