Thierry Baudet maandag te gast in eerste aflevering Ingelijst met Ruud de Wild

Thierry Baudet maandag te gast in eerste aflevering Ingelijst met Ruud de Wild
Radio-dj interviewt lijsttrekkers

Kijktip :

Vanaf maandag 22 februari is radio-dj Ruud de Wild op de late avond te zien met het programma Ingelijst. Twee weken lang ontvangt hij elke werkdag een lijsttrekker van een politieke partij voor een gesprek over muziek. Ondertussen maakt De Wild een portret.

Ingelijst gemist? Kijk vanaf 22 februari elke aflevering terug via Gids.tv.

Soundtrack
Tijdens het gesprek met de lijsttrekkers gaat De Wild, in het dagelijks leven dj bij NPO Radio 2, op zoek naar de soundtrack van het leven van de politici. Hij ontvangt ze in zijn eigen atelier in Amsterdam en vraagt ze in een persoonlijk gesprek naar hun drijfveren, ambities en naar het (persoonlijke) leven van de hoofdpersonen.

Lees verder onder de video's.

Thierry Baudet
Tijdens de gesprekken staat de liefde voor muziek centraal. In de eerste aflevering praat De Wild met de veelbesproken Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Ze hebben een gesprek over muziek en politiek. Baudet onthult zijn favoriete en belangrijkste songtekst, en deze zal De Wild in een schilderij verwerken.

Het nieuwe programma Ingelijst is vanaf maandag 22 februari tot en met vrijdag 5 maart na het late NOS Journaal (rond middernacht) te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Ingelijst terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet maandag te gast in eerste aflevering Ingelijst met Ruud de Wild of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier