Atalanta - Real Madrid live op tv en online (Champions League)

Atalanta - Real Madrid live op tv en online (Champions League)
Ontmoeting in de achtste finales

Sport :

Op woensdag 24 februari staan het Italiaanse Atalanta Bergamo en de Spaanse grootmacht Real Madrid tegenover elkaar in de achtste finales van de Champions League. Deze wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Atalanta - Real Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Groepsfase
Uiteraard kennen we Atalanta nog van de groepsfase, want daarin namen de Italianen het onder meer op tegen Ajax. Ten koste van de Amsterdammers behaalde Atalanta de tweede plek en daarmee een plaats in de kwartfinale. Real Madrid werd eerste in Groep B, misschien wel de spannendste van allemaal, vóór Borussia Mönchengladbach, Shakhtar Donetsk en Inter Milan.

Lees verder onder de video's.

Wisselvallig
Het belooft een interessante wedstrijd te worden, want beide teams hebben dit seizoen al laten zien erg wisselvallig te zijn. Real Madrid heeft in de Spaanse competitie al vier keer verloren en vier keer gelijkgespeeld en Atalanta bivakkeert in de Serie A op de vijfde plaats; zij wisten van hun 23 wedstrijden in de competitie slechts twaalf keer te winnen.

Atalanta - Real Madrid is op woensdag 24 februari om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Atalanta - Real Madrid live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier