Special Iedereen kan het! vanaf woensdag te zien op NPO 1

Special Iedereen kan het! vanaf woensdag te zien op NPO 1
Carrie ten Napel reikt Green Challenge uit

Kijktip :

Woensdag (24 februari) is de speciale uitzending Iedereen kan het! te zien op NPO 1. Vanuit de Beurs van Berlage presenteert Carrie ten Napel de uitreiking van de Green Challenge. Het wordt een show vol inspirerende ideeën voor een schonere toekomst.

Iedereen kan het! gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv.

Groene oplossingen
Niet alleen op landelijk niveau wordt er geprobeerd de uitstoot en de vervuiling in Nederland te beperken. Talloze gewone Nederlanders proberen op hun eigen manieren en in het eigen huis het verbruik van water, energie of plastic te beperken. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, meteoroloog Helga van Leur en boswachter Arjen Postma trekken het land in.

Uitvindingen
Zij ontdekken waar stappen richting een schonere toekomst worden gezet. Ook is er aandacht voor de uitvindingen van jonge Europese ondernemers. Ze willen allemaal een revolutionaire techniek op de markt brengen, maar slechts één van hen krijgt de hoofdprijs van een half miljoen euro om het idee verder uit te werken. De winnaar wordt onthuld door astronaut André Kuipers.

De special Iedereen kan het! is op woensdag 24 februari om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de special Iedereen kan het! terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special Iedereen kan het! vanaf woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier