Dinsdag in De Vooravond: o.a. Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg over versoepelingen

Dinsdag in De Vooravond: o.a. Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg over versoepelingen
De gasten van dinsdag 23 februari

Kijktip :

Vanavond staat er een iets kortere uitzending van De Vooravond dan gebruikelijk gepland. Het heeft allemaal te maken met een nieuwe persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge om 19.00 uur. Die wordt uitgebreid nabesproken in de talkshow.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - dinsdag 23 februari

  • Komen er dan eindelijk weer wat versoepelingen van de coronamaatregelen? Het lijkt er deels op, maar de persconferentie lijkt ook een teleurstelling te worden. Politiek columnist van NRC Tom-Jan Meeus, journalist Ronit Palache, docente Marike Barendse en Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg beschouwen na.
  • Een nieuwe editie van de rubriek 'De Zeepkist', waarin een gast zich over een bepaald thema uitspreekt. Dit keer is dat psycholoog Daisy Veenstra, die raps maakt over jongeren in coronatijd.

De Vooravond is vanavond rond 19.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: o.a. Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg over versoepelingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier