Nieuwe StukTV-serie 'Samen kunnen we niet Stuk' gaat donderdag in première

Nieuwe StukTV-serie 'Samen kunnen we niet Stuk' gaat donderdag in première
StukTV wil jongeren perspectief bieden

Kijktip :

De coronacrisis raakt de hele samenleving, maar vooral jongeren - voor wie sociaal contact van levensbelang is - in het bijzonder. Geen voetbaltrainingen, festivals of een andere uitlaatklep: de gevolgen zijn enorm. StukTV probeert met de nieuwe serie 'Samen kunnen we niet Stuk' verlichting te brengen.

Positieve verhalen
Samen met andere bekende YouTubers willen Giels, Thomas en Stefan positieve verhalen onder en jongeren perspectief bieden. Op donderdag 25 februari gaat deze serie in première met een grote show op StukTV. De mannen van StukTV laten zien dat veel jongeren tijdens de coronacrisis hebben ontdekt dat iets goed doen voor een ander veel positiviteit en geluk met zich meebrengt - ook voor henzelf.

Verrassingen
Om de jongeren die iets moois doen in het zonnetje te zetten, reizen de mannen van StukTV het hele land door om ze te verrassen. Zo krijgt Demi een privéconcert in de Ziggo Dome en Shanayla mag een videoclip opnemen op de Euromast. Daarbij worden ze natuurlijk geholpen door een aantal vrienden van StukTV, zoals Emma Heesters, Sophie Milzink en Soufiane Touzani.

De kick-off van 'Samen kunnen we niet Stuk' is op donderdag 25 februari om 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe StukTV-serie 'Samen kunnen we niet Stuk' gaat donderdag in première of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV