Wielrennen | Omloop Het Nieuwsblad 2021 live op tv

Wielrennen | Omloop Het Nieuwsblad 2021 live op tv
Vlaams wielerseizoen van start

Sport :

Het klassiekerseizoen in het wielrennen gaat zaterdag 27 februari van start met Omloop Het Nieuwsblad. NPO 1, België Eén en Eurosport 1 doen vanaf 14.00 uur live verslag op tv. Online kun je kijken op NOS.nl, de Eurosport Player of via de Gids.tv-livestream.

Favorieten
Als het koers is in België, is het wielerseizoen echt begonnen, zou je kunnen zeggen. De favorieten zijn Julian Alaphilippe, Greg Van Avermaet en Tim Wellens. Een jaar geleden, vlak voor de coronapandemie losborstte, won de Belg Jasper Stuyven.

Vrouwen
Ook de vrouwen rijden Omloop Het Nieuwsblad. De ontknoping van die wedstrijd volgt na de mannen. De Nederlandse Annemiek van Vleuten won de vorige editie. Haar grootste concurrent is wellicht de Belgische Jolien D’Hoore.

Omloop Het Nieuwsblad is zaterdag 27 februari om 14.00 uur live te zien op NPO 1, België Eén, Eurosport 1 en online via NOS.nl, de Eurosport Player en Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wielrennen | Omloop Het Nieuwsblad 2021 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier