Donderdag in Jinek: Gordon over bijzondere samenwerking met Kim Malou

Donderdag in Jinek: Gordon over bijzondere samenwerking met Kim Malou
Dit zijn de gasten van donderdag 25 februari

Kijktip :

Vorig jaar besloot Kim Malou in te stappen bij Gordon in het programma Hit the Road. Ze hielden na het Hit the Road-optreden van Kim contact en Kim is de eerste artiest die heeft getekend bij het label van de zanger. Vanavond vertellen ze over de bijzondere samenwerking bij Jinek. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van donderdag 25 februari

  • Voor zijn nieuwe programma duikt Teun van de Keuken in ons afval. ‘Afval bestaat niet’ horen we altijd, want overal wordt iets nieuws of energie van gemaakt. Maar klopt dat wel? Vanavond vertelt Teun alles over waar de inhoud van jouw vuilnisbak belandt!

  • Ruim tien jaar geleden werd bekend gemaakt dat het WK in 2022 in Qatar zou plaatsvinden. Vanaf dat moment is er gedoe over. The Guardian publiceerde deze week een stuk waarin staat dat 6500 arbeidsmigranten om het leven zijn gekomen tijdens werkzaamheden voor het WK. Vandaag werd er in de Kamer gestemd over een motie van de SP. Hierover praten we verder met SP-Kamerlid Sadet Karabulut en sportjournalisten Thijs Zonneveld en Frits Barend.

  • Of het nou mag of niet: een grote groep horecabazen opent aanstaande dinsdag hun terrassen. We bespreken het met horecabaas Khalid Oubaha, Robèr Willemsen en Jan Struijs.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Gordon over bijzondere samenwerking met Kim Malou of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier