Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint maandag op SBS6

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint maandag op SBS6
De Meilandjes zijn eindelijk terug!

Kijktip :

Na een paar maanden wachten kunnen we vanaf maandag 1 maart eindelijk weer genieten van nieuwe avonturen van de familie Meiland. In een nieuw seizoen van Chateau Meiland zien we hoe de Meilandjes proberen te settelen in Hengelo, Gelderland. Dat blijkt echter een stuk moeilijker dan gedacht.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Chaos
We belanden in het nieuwe seizoen midden in de chaos. De familie heeft een boerderij met bijgebouwen op de planning staan, maar dat blijkt illegaal te zijn: er mag maar één huishouden ingeschreven staan volgens het bestemmingsplan. Dat is bij de Meilandjes niet het geval. Het nieuws kon niet op een slechter moment komen: er wordt net hard gewerkt aan het nieuwe verblijf.

Lees verder onder de video's.

Vertrekken
De verhuisheisa is ook nog lang niet achter de rug: alle dozen zijn nog niet uitgepakt, de verf is nog niet droog en de nieuwe keuken voor Maxime wordt net geplaatst. De Meilandjes moeten echter halsoverkop vertrekken en op zoek naar een nieuw chateau. Het betekent een ongekend groot probleem voor de familie, en de wereld staat op zijn kop. Toch blijven Martien, Erica en Maxime onverminderd optimistisch.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint maandag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier