Nieuw seizoen Uitstel van executie vanaf maandag te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Uitstel van executie vanaf maandag te zien op RTL 4
Komt het tot een executieveiling?

Kijktip :

Vanaf maandag 1 maart is op RTL 4 het nieuwe seizoen van Uitstel van executie te zien. Dat is nu actueler dan ooit, want veel Nederlanders zijn in de financiële problemen gekomen door de coronacrisis. Bij sommigen staat het water écht aan de lippen: zij hebben van hun hypotheekverstrekker vernomen dat hun huis op een veilig zal worden verkocht.

Uitstel van executie gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Donkere tunnel
Gelukkig staat Martijn Krabbé voor de deur met een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach om deze mensen een sprankje licht aan het eind van de donkere tunnel te bieden. Het team wordt ingezet om de wanhopige huizenbezitters te beschermen tegen de genadeloze veilinghamer en enorme financiële schade. In de eerste aflevering het verhaal van Mariska.

Scheiding
Drie jaar geleden scheidde ze van haar man Robin, maar ze zit ondanks de scheiding nog steeds vast aan haar koopwoning. Deze is door verschillende makelaars echter tot 'onverkoopbaar' bestempeld. Mariska kan door haar burn-out onmogelijk nog voor de dubbele lasten opdraaien. Het is zelfs zo erg dat haar schoonmoeder de hypotheeklasten heeft overgenomen. Maar voor hoelang? Hoog tijd dat Krabbé en co ingrijpen.

Het nieuwe seizoen van Uitstel van executie is vanaf maandag 1 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Uitstel van executie vanaf maandag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier