Vrijdag in De Vooravond: Jeroen Pauw blikt vooruit op de verkiezingen

Vrijdag in De Vooravond: Jeroen Pauw blikt vooruit op de verkiezingen
De gasten van vrijdag 26 februari

Kijktip :

Het is alweer eind februari, we kunnen deze veelbewogen maand bijna afsluiten. In De Vooravond wordt daarom teruggeblikt op wat er allemaal in februari gebeurde. Met onder anderen Jeroen Pauw, die ook vooruitblikt op de verkiezingen.

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 26 februari

Nieuw dit seizoen: elke laatste vrijdag van de maand blikt De Vooravond met de gasten terug in ‘Wat een maand!’.

  • Radio-dj Angelique Houtveen vraagt zich af wat de break-up tussen Kanye West en Kim Kardashian betekent voor Kanye’s muziek. Slaat hij een totaal nieuwe weg in? Daarnaast vertelt ze over de problemen die ze ervaart met een vader die lijdt aan Alzheimer.
  • Jeroen Pauw gaat een aantal memorabele lijsttrekkersdebatten af en blikt vooruit op de komende verkiezingsstrijd. Ook vertelt hij over zijn sportidool Tiger Woods, die onlangs gewond raakte bij een auto-ongeluk.
  • Vandaag kreeg de staat gelijk in de rechtszaak rondom de avondklok. Met rechtbankverslaggever Saskia Belleman kijken we terug op het onstuimige avondklokdossier van deze maand.
  • Stamgast Frank Evenblij vertelt over zijn verslaving aan het programma ‘Lange Leve de Liefde’. Daarnaast stelt hij de wanorde bij de corona-callcenters aan de kaak.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De Vooravond: Jeroen Pauw blikt vooruit op de verkiezingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier