Nieuw op Videoland: The Next E-Talent: Team Gullit en meer kijktips

Nieuw op Videoland: The Next E-Talent: Team Gullit en meer kijktips
Kijktips voor 27 februari t/m 5 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Videoland in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Next E-Talent: Team Gullit, S1 (2 maart)

Videoland

Dé allereerste talentenjacht voor E-sporters, waarin grootste FIFA-talenten in een bikkelharde afvalrace op jacht gaan naar die ene felbegeerde plek in Team Gullit, het esports team van oud-voetballer en FIFA-legende Ruud Gullit. Deze talenten ademen FIFA en worden tijdens de talentenjacht getest op alle skills die nodig zijn om professioneel E-sporter te worden. Bekijk hier waar je vanaf 2 maart The Next E-Talent: Team Gullit kunt streamen.

Sing (3 maart)

Videoland

Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Lees hier waar je vanaf 3 maart Sing kunt kijken.

Temptation Island USA, S3 (4 maart)

Videoland

In het derde seizoen van Temptation Island USA gaan vier nieuwe koppels de ultieme relatietest aan. Zo dealt Thomas met enorme bindingsangst, maar wil hij dat zijn vriendin zijn persoonlijkheid accepteert. Kendals vriendin Erica wil graag dat hij onderzoekt of het gras echt zoveel groener is aan de overkant als hij zelf denkt. Erin en Corey twijfelen aan hun relatie en willen onderzoeken wat er precies ontbreekt, terwijl Kristen hoopt binnenkort het jawoord te geven aan haar vriend Julian; dat mag ook wel na elf jaar samen zijn! Bekijk hier waar je vanaf 4 maart Temptation Island USA seizoen 3 kunt streamen.

Verder op Videoland

  • True Story (28 februari)
  • What Happens In Vegas (28 februari)
  • American Housewife, S1-4 (1 maart)
  • Into The Dark: Treehouse (1 maart)
  • Kiss the Girls (1 maart)
  • Burlesque (4 maart)
  • Rafaël (5 maart)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: The Next E-Talent: Team Gullit en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier