Zondag in Op1: o.a. Maarten van Rossem over speech Donald Trump

Zondag in Op1: o.a. Maarten van Rossem over speech Donald Trump
De gasten van zondag 28 februari

Kijktip :

Donald Trump is terug van weggeweest. Vanavond rond 21.30 uur geeft hij zijn eerste persconferentie sinds zijn aftreden. Maarten van Rossem en Raymond Mens zijn te gast bij Op1 om hierover te praten. Hieronder zie je de andere gasten van Op1 van vanavond.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van zondag 28 februari

  • Financieel journalist Hella Hueck is te gast om te praten over een leven na corona, of eigenlijk over een leven mét corona. Want hoe gaan we verder als blijkt dat het coronavirus nog een hele tijd onder ons zal zijn? Hoe gaat dat eruitzien in ons dagelijks leven?
  • Prins Constantijn van Oranje, Hedwig Heinsman en Nellie Benner willen dat er geïnvesteerd wordt in nieuwe bedrijven. Dat lieten ze onlangs weten in de media. Maar is dit wel het goede moment? Juist wel, vindt het drietal. Vanavond lichten ze hun plannen toe bij Op1.
  • Donald Trump geeft vanavond zijn eerste speech sinds zijn aftreden als president van de Verenigde Staten. Gaat hij zijn kandidatuur voor de presidentsverkiezingen van 2024 aankondigen? Maarten van Rossem en Raymond Mens gaan kijken en analyseren de speech.
  • Immunologe Marjolein van Egmond komt met het laatste nieuws over de vaccinaties in Nederland.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 28 februari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: o.a. Maarten van Rossem over speech Donald Trump of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier