SBS-programma Marble Mania is doorslaand succes en krijgt tweede seizoen

SBS-programma Marble Mania is doorslaand succes en krijgt tweede seizoen
Wekelijks ruim een miljoen kijkers

Nieuws :

Tegen de verwachtingen van de zelfverklaarde "kenners" (Rob Goossens, Angela de Jong) in is de knikkershow Marble Mania een doorslaand succes op SBS6. Wekelijks zitten er ruim een miljoen kijkers klaar en dat vormt voor John de Mol aanleiding om een tweede seizoen te maken.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Volksvermaak
Het mag in de ogen van de critici dan simpel vermaak zijn, Marble Mania bewijst zich wél als volksvermaak. Per aflevering kijken er zo'n 1,6 miljoen Nederlanders (inclusief uitgesteld kijken) naar de spannende knikkerwedstrijden tussen bekende Nederlanders. Van radio-dj's tot voetbalanalisten en van Olympisch kampioenen tot drie Volendamse vrienden: iedereen gaat de strijd met elkaar aan.

Lees verder onder de video's.

Buitenland
Het succes van het programma in Nederland is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven, want België en Duitsland maken zich inmiddels ook op voor een eerste seizoen - en bij deze landen zal het niet blijven. Bovendien is Marble Mania ook buiten de tv een succes vanwege de knikkercampagne Marble Maniacs van supermarktketen PLUS. Wanneer het tweede seizoen van Marble Mania begint, is nog niet bekend; zodra dit bekend is lees je het op Gids.tv.

De laatste aflevering van Marble Mania seizoen 1 is op donderdag 4 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SBS-programma Marble Mania is doorslaand succes en krijgt tweede seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier