Top 3 op Netflix: deze populaire series streamen we massaal in maart 2021

Top 3 op Netflix: deze populaire series streamen we massaal in maart 2021
Met ziekenhuisserie New Amsterdam en meer

Kijktip :

Welke drie series zijn op streamingdienst Netflix op dit moment het populairst? Bekijk hieronder de top 3 meest gestreamde series bij de rode N.

Lees hier welke films en series je nieuw kunt streamen op Netflix.

3. Snowpiercer, S2 (2021)

De trein rijdt op volle toeren en inmiddels is aflevering 6 geland op Netflix. In een bevroren wereld bevinden de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein. In het nieuwe seizoen is er een hoofdrol voor Mr. Wilford, die zich op een technologisch meer geavanceerde trein bevindt en Melanies doodgewaande dochter Alexandra naast zich heeft staan. Lees hier waar je de serie Snowpiercer kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Snowpiercer seizoen 2.

2. New Amsterdam, S1-2 (2018)


De streamingdienst pakt uit met maar liefst veertig afleveringen van New Amsterdam, en het derde seizoen is onderweg. De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medisch directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Critici zijn zeer positief over deze Medisch Centrum West, maar dan moderner. Lees hier waar je de serie New Amsterdam kunt streamen.

1. Ginny & Georgia, S1 (2021)

De meest gestreamde serie is op dit moment Ginny & Georgia. Deze gloednieuwe serie gaat over de vrijgevochten Georgia. Zij gaat met haar kinderen verhuizen naar het noorden om een frisse start te maken, maar merkt al snel dat de weg niet is geplaveid met rozen. Ook deze Netflix Original wordt zeer positief ontvangen door de pers. Lees hier waar je de serie Ginny & Georgia seizoen 1 kunt streamen.

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 3 op Netflix: deze populaire series streamen we massaal in maart 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier