Leuke romcom 50 First Dates donderdag te zien op Net5

Leuke romcom 50 First Dates donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Adam Sandler verdoet het grootste deel van zijn tijd met acteren in flauwe comedy's, maar zo nu en dan schiet hij raak. Onlangs nog, in 2019, speelde hij zijn beste rol tot nu toe in Uncut Gems. Vijftien jaar eerder verscheen er ook al een prima film van Sandler, die echter uit een heel ander vaatje tapt dan Uncut Gems: 50 First Dates. Deze romcom zie je donderdag op Net5 en je kunt 50 First Dates streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Henry Roth werkt als dierenarts op Hawaï. Hij versiert daar vrouwelijke toeristen en neemt de liefde niet al te serieus. Op een dag ontmoet hij de mooie Lucy en ze kunnen het erg goed met elkaar vinden. Ze spreken af dat ze elkaar de volgende dag weer zullen zien, maar bij hun ontmoeting de volgende dag blijkt Lucy geen idee te hebben wie Henry is. Henry hoort dat Lucy een ongeluk heeft gehad, waardoor ze problemen heeft met haar kortetermijngeheugen; ze kan zich niet meer herinneren wat ze de vorige dag heeft meegemaakt. Henry besluit haar iedere dag opnieuw het hof te maken, in de hoop dat zij zich hun liefde toch zal herinneren.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
50 First Dates is de perfecte film om het zomerse gevoel in huis te halen. Hoewel Adam Sandler en Drew Barrymore allebei een oneindige reeks flops achter hun naam hebben staan, spat de chemie tussen de twee van het scherm in deze film. Uiteraard zorgt Sandler met zijn stuntelige acties weer voor de nodige komische momenten, maar 50 First Dates is op gezette tijden ook écht hartverwarmend.

Cast
Naast Adam Sandler (Hubie Halloween) en Drew Barrymore (Charlie's Angels) zijn ook Rob Schneider (Grown Ups) en Sean Astin (Stranger Things) te zien in 50 First Dates. Deze film is geregisseerd door Peter Segal (The Longest Yard).

50 First Dates (2004) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op donderdag 4 maart om 22.20 uur te zien op Net5. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 99 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Leuke romcom 50 First Dates donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier