Grappige én ontroerende comedy Marley & Me zie je zaterdag op België Eén

Grappige én ontroerende comedy Marley & Me zie je zaterdag op België Eén
Ook te streamen via Amazon Prime en Google Play

Kijktip :

Films met dieren zijn altijd een risico. Volgens oude Hollywoodregels moet je nooit een film maken met baby's of beesten, want die zijn te onvoorspelbaar. Soms lukt het echter om een productie met een hond in de hoofdrol te doen slagen - zoals Marley & Me. Dit grappige en ontroerende comedydrama zie je zaterdag op België Eén en je kunt Marley & Me streamen via Amazon Prime en Google Play.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De pasgetrouwde John en Jenny Grogan adopteren Marley, een schattige kleine labradorpup. In een oogwenk groeit de hond uit tot een kolos van vijftig kilo vol ongeremde energie. Marley tovert het huis van de Grogans om tot rampgebied. Naast alle chaos en ongein die Marley in de jaren die volgen veroorzaakt, kijkt hij toe hoe John en Jenny hun pieken en dalen beleven, van baan en huis veranderen en de uitdagingen van gezinsuitbreiding het hoofd bieden. Gaandeweg beseft het stel dat hun ondeugende huisdier het beste in hen naar boven haalt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Marley & Me breekt het oude Hollywoodgezegde met voeten door een hond praktisch de hoofdrol te geven. En dan veroorzaakt het dier ook nog eens een georganiseerde chaos. Het leidt tot hilarische taferelen, maar als puntje bij paaltje komt slaat deze film vooral op emotioneel vlak in als een bom. Jennifer Aniston en Owen Wilson, die de (menselijke) hoofdrollen vertolken, worden van het scherm gespeeld door een hond - maar dat is helemaal niet erg.

Cast
Naast Owen Wilson (Wonder) en Jennifer Aniston (We're the Millers) zijn ook Eric Dane (Valentine's Day) en Alan Arkin (Argo) te zien in Marley & Me. Deze film is geregisseerd door David Frankel (The Devil Wears Prada).

Marley & Me (2008) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op zaterdag 17 april om 21.20 uur te zien op België Eén. Genre: comedy, drama. Speelduur: 115 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grappige én ontroerende comedy Marley & Me zie je zaterdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV