Maandag 8 maart in Chateau Meiland: hoog bezoek bij de Meilandjes

Maandag 8 maart in Chateau Meiland: hoog bezoek bij de Meilandjes
Martien is in alle staten

Kijktip :

Het vijfde seizoen van Chateau Meiland ging op maandag 1 maart van start met een torenhoge 1,7 miljoen kijkers, en vanaf deze week kunnen we genieten van twee afleveringen per week. Maandag 8 maart is te zien hoe de familie Meiland hoog bezoek krijgt.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Songfestival
Getty Kaspers, de inmiddels 72-jarige voormalig zangeres van Teach-In, won in 1975 het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Ding-a-dong'. Net als de familie Meiland woont ze in de Achterhoek, en dat schept natuurlijk een band. Martien is in alle staten als ze op bezoek komt, want ze is een jeugdheldin van hem. Andersom is Getty fan van de Meilandjes.

Lees verder onder de video's.

Huizenjacht
Het kopje koffie met Getty wordt al snel weggespoeld met een goed glas wijn. Er is echter ook weer werk aan de winkel, want aan het gedoe met de gemeente komt voorlopig geen einde. Erica en Maxime mogen zich officieel niet op het landgoed in Hengelo vestigen. Hoewel de familie de woningen optimistisch in blijft richten, houden ze overal rekening mee. En dus gaan de Meilandjes ook weer op huizenjacht.

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag 8 maart in Chateau Meiland: hoog bezoek bij de Meilandjes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier