Pauws Verkiezingsdebatten beginnen maandag met Sigrid Kaag vs. Lilianne Ploumen

Pauws Verkiezingsdebatten beginnen maandag met Sigrid Kaag vs. Lilianne Ploumen
Vier avonden achter elkaar debatteren

Kijktip :

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag 17 maart is Jeroen Pauw vier avonden achter elkaar te zien met Pauws Verkiezingsdebatten. Vanaf maandag 8 maart kruisen acht lijsttrekkers de degens.

Debat Sigrid Kaag vs. Lilianne Ploumen gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Vrouwendag
Het is maandag Internationale Vrouwendag en dat is een goede reden om twee vrouwelijke lijsttrekkers uit te nodigen voor een debat: Sigrid Kaag van D66 en Lilianne Ploumen van de PvdA. Nadat ze met elkaar hebben gedebatteerd, onder leiding van Jeroen Pauw, is er een nabeschouwing. De komende dagen volgen er nog drie één-op-ééndebatten.

Lees verder onder de video's.

Mannelijke voorgangers
Kaag en Ploumen treden allebei in de voetsporen van mannelijke voorgangers. Alexander Pechtold was nog lijsttrekker van D66 bij de verkiezingen van 2017, maar de partij werd de afgelopen jaren geleid door Rob Jetten. Ploumen nam het stokje van Lodewijk Asscher over nadat hij zich terugtrok als gevolg van zijn aandeel in de Toeslagenaffaire.

Het verkiezingsdebat tussen Sigrid Kaag en Lilianne Ploumen is op maandag 8 maart om 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het debat tussen Kaag en Ploumen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pauws Verkiezingsdebatten beginnen maandag met Sigrid Kaag vs. Lilianne Ploumen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier