Vrijdag in Op1: Jeangu Macrooy over Songfestival-nummer Birth of a New Age

Vrijdag in Op1: Jeangu Macrooy over Songfestival-nummer Birth of a New Age
De gasten van vrijdag 5 maart

Kijktip :

Gisteravond (4 maart) heeft Jeangu Macrooy zijn nieuwe Songfestival-nummer Birth of a New Age voor het eerst ten gehore gebracht. De reacties zijn positief, maar hoe kijkt Jeangu zelf naar de belangrijke taak die voor hem ligt? Hij is, samen met Cornald Maas, te gast bij Op1. Hieronder lees je wie de andere gasten zijn van Op1 van vrijdag 5 maart.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van vrijdag 5 maart

  • Er is gebleken dat we de testcapaciteit in Nederland niet voldoende benutten. Ab Osterhaus is te gast bij Op1 en vertelt waarom dat anders moet. Ook beantwoordt hij vragen over de toenemende zorgen op middelbare scholen. Is corona daar wel onder controle te houden?
  • Jeangu Macrooy vertegenwoordigt Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer Birth of a New Age. Hij maakte het nummer gisteren bekend. We hopen natuurlijk dat hij hoge ogen gaat gooien met dit nummer. Hoe gaat hij dat doen? Macrooy is te gast bij Op1 samen met commentator en deskundige Cornald Maas.
  • Het tweede seizoen van We Want More begint dit weekend bij SBS6 en ook Wie van de 3 gaat weer beginnen. Presentatoren Wendy van Dijk en Britt Dekker vertellen over het succes van beide programma's.
  • De Tupperware-party was jarenlang een fenomeen in Nederland. Nu stopt Tupperware in Nederland met de verkoop van producten. Fans van het eerste uur Mary van der Linde, Olga Lammertink en Naomi Pepping-Hollander zijn te gast.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op vrijdag 19 februari in handen van Astrid Joosten en Paul de Leeuw.

Op1 is elke werkdag en elke zondag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Jeangu Macrooy over Songfestival-nummer Birth of a New Age of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier