Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 9

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 9
Kijktips voor 5 t/m 12 maart

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

Moxie (nu te zien)

Netflix

Vivian, een verlegen 16-jarige, heeft er altijd de voorkeur aan gegeven haar hoofd gebogen te houden. Maar wanneer de komst van een nieuwe student haar dwingt om het ongecontroleerde gedrag van haar medestudenten te onderzoeken, beseft Vivian dat ze het zat is. Lees hier waar je Moxie kunt kijken.

Lees hier dit weekend de filmrecensie van Moxie.

The Flash, S7 (nu te zien)

Netflix

Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen geraakt door bliksem en belandt in een coma. Maanden later ontwaakt hij met een nieuw verkregen kracht, supersnelheid. Dankzij deze kracht verandert hij in de supersnelle beschermengel van Central City. Barry is geschokt wanneer hij er achter komt dat hij niet de enige “meta-mens” is, die is ontstaan door de ramp met de deeltjesversneller. Bekijk hier waar je vanaf 5 maart The Flash kunt streamen.

Bombay Rose (vanaf maandag)

Netflix

Een jonge clubdanseres die in de straten van Bombay ontsnapt uit een kindhuwelijk, moet kiezen tussen voor haar gezin zorgen of liefde vinden bij een jongen die wees is geworden door de strijdbaarheid. Lees hier waar je vanaf 8 maart Bombay Rose kunt kijken.

The Houseboat, S1 (vanaf dinsdag)

Netflix

Muzikanten en vrienden Fynn Kliemann en Olli Schulz brengen twee moeilijke jaren met elkaar door om te proberen het huis van vriend en zanger Gunter Gabriel in oude glorie te herstellen. Lees hier waar je vanaf 9 maart The Houseboat kunt streamen.

Dealer, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Franck infiltreert als regisseur in een gevaarlijke buurt in Zuid-Frankrijk om een film te maken over een drugsdealer. Maar dan komt hij terecht in een gevaarlijke bendeoorlog. Bekijk hier waar je vanaf 10 maart Dealer kunt streamen.

Marriage or Mortgage, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Getrouwd of vrijgezel, we hebben het allemaal gehoord: 'Je zou een huis kunnen kopen voor de prijs van die bruiloft!' Maar heb je er ooit bij stilgestaan, wat als je het echt deed? De in Nashville gevestigde weddingplanner Sarah Miller en makelaar Nichole Holmes zijn hier om stellen te helpen bij het nemen van deze beslissing. Bekijk hier waar je vanaf 10 maart Marriage or Mortgage kunt streamen.

Yes Day (vanaf vrijdag)

Netflix

De film volgt twee ouders die het gevoel hebben dat ze te vaak 'nee' moeten zeggen tegen hun kinderen en daarom besluiten een 'yes day' in het leven te roepen: een dag waarop de kids 24 uur lang de regels mogen bepalen. Lees hier waar je vanaf 12 maart Yes Day kunt kijken.

Verder op Netflix

  • Dean (8 maart)
  • Despicable Me 3 (8 maart)
  • Bombay Begums (8 maart)
  • StarBeam, S3 (9 maart)
  • Last Chance U Basketball (10 maart)
  • Paradise PD, S3 (12 maart)
  • The One (12 maart)
  • Paper Lives (12 maart)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV