Prachtige science fiction-film Star Trek: Into Darkness woensdag te zien op RTL 7

Prachtige science fiction-film Star Trek: Into Darkness woensdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Videoland en Pathé Thuis

Kijktip :

J.J. Abrams, de man achter de hitserie Lost, blies het Star Trek-universum in 2009 nieuw leven in met de geweldige gelijknamige film. In 2013 volgde een tweede kaskraker van zijn hand, die zich ook qua kwaliteit kan meten met de eerste film: Star Trek: Into Darkness. Dit sf-spektakel is woensdag te zien op RTL 7 en je kunt Star Trek: Into Darkness streamen via Videoland en Pathé Thuis.

Het verhaal
De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar aarde, waar blijkt dat het hoofdkwartier van Starfleet is vernietigd door een bedreiging vanuit hun eigen organisatie. In een wereld die in crisis verkeert en meer weg heeft van een oorlogsgebied, leidt Captain Kirk de jacht op de levensgevaarlijke dader, met wie hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft. Er volgt een groot schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen komen onder druk te staan en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Ook dit tweede uitstapje naar de Star Trek-franchise van regisseur Abrams is een succes te noemen. Het nieuwe is er wel vanaf, maar dat neemt niet weg dat de film opnieuw een vermakelijk en onderhoudend verhaal verteld. Daarbij kan het leunen op prachtige special effects, genoeg spanning én een bijzonder charismatische cast (met een glansrol voor Benedict Cumberbatch). Star Trek: Into Darkness werd een blockbuster en bracht wereldwijd bijna 500 miljoen dollar op.

Cast
Naast Chris Pine (Wonder Woman) en Zachary Quinto (The Boys in the Band) zijn ook Karl Urban (Thor: Ragnarok) en Zoe Saldana (Avatar) te zien in Star Trek. Deze film is geregisseerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens).

Star Trek: Into Darkness (2013) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op woensdag 10 maart om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: science fiction. Speelduur: 132 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtige science fiction-film Star Trek: Into Darkness woensdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV