Debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders donderdag in Pauws Verkiezingsdebatten

Debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders donderdag in Pauws Verkiezingsdebatten
VVD versus PVV

Kijktip :

Na drie voorgaande debatten is het op donderdag 11 maart tijd voor het echte vuurwerk bij Jeroen Pauw: Mark Rutte van de VVD en Geert Wilders van de PVV zullen de degens met elkaar kruisen bij Pauws Verkiezingsdebatten.

Je kunt het debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders ook kijken op een livestream via Gids.tv.

Premier
Mark Rutte is inmiddels ruim tien jaar premier van Nederland en heeft in die tijd niet alleen veel ervaring opgedaan met debatteren, maar ook de nodige uitglijders gemaakt. Door de coronacrisis kon hij zich echter profileren als een echte staatsman en daardoor staat de VVD nu op eenzame hoogte in de peilingen. Kan Wilders hem nog bedreigen?

Lees verder onder de video's.

Oppositie
Geert Wilders begon zijn politieke carrière bij de VVD en was zelfs een tijdje de mentor van Rutte, maar inmiddels geeft hij alweer zo'n vijftien jaar leiding aan zijn eigen partij: de PVV. Op dit moment laten de peilingen zien dat zij de tweede partij van Nederland zullen worden, maar Wilders lijkt opnieuw veroordeeld tot een plek in de oppositie - niemand wil met hem regeren.

Het Pauw Verkiezingsdebat tussen Mark Rutte en Geert Wilders is op donderdag 11 maart om 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het debat tussen Rutte en Wilders terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Debat tussen Mark Rutte en Geert Wilders donderdag in Pauws Verkiezingsdebatten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier