Woensdag in Jinek: Wordt Sigrid Kraag de eerste vrouwelijke premier van Nederland?

Woensdag in Jinek: Wordt Sigrid Kraag de eerste vrouwelijke premier van Nederland?
Dit zijn de gasten van woensdag 10 maart

Kijktip :

Politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther schuift woensdag 10 maart aan over het coronadebat in de Tweede Kamer. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van woensdag 10 maart

  • Uit de laatste peilingen lijkt demissionair minister-president Mark Rutte af te stevenen op een overwinning. Toch heeft Sigrid Kaag de strijd nog niet opgegeven. Zij hoopt nog altijd de eerste vrouwelijke premier van Nederland te worden. Volgens Kaag is het de hoogste tijd dat er een vrouw aan het roer komt te staan. Ook is het volgens Kaag gezond als een premier maximaal twee termijnen zou mogen regeren. Vanavond in Jinek & RTL Nieuws: De Strijd om de Kiezer zien we Mark Rutte (VVD) en Sigrid Kaag (D66) tegenover elkaar.

  • Elke avond sluit een cabaretier de verkiezingsspecial af met zijn of haar blik op de verkiezingen. Vanavond is het de beurt aan Jan Jaap van der Wal.

Er volgen later meer gasten.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Wordt Sigrid Kraag de eerste vrouwelijke premier van Nederland? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier