Speciale aflevering Hij is een zij woensdag op NPO 3: het Transgenderhotel

Speciale aflevering Hij is een zij woensdag op NPO 3: het Transgenderhotel
Vrouwen in transitie ontmoeten elkaar

Kijktip :

Woensdagavond (17 maart) zendt NPO 3 de Hij is een zij-special Het Transgenderhotel uit. In deze speciale aflevering van de serie waarin we transgenders volgen, reist Jan Kooijman met deelnemer Anne mee naar België.

Hij is een zij-special gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Kliniek
Voor een ingrijpende gezichtsoperatie bezoekt Anne een kliniek bij onze zuiderburen. Deze kliniek wordt door trans-vrouwen van over de hele wereld bezocht voor levensbepalende operaties en ingrepen. Een week lang verblijft Anne in het hotel bij de kliniek, waar ze kennismaakt met andere trans-vrouwen.

Bruiloft
Presentator Jan Kooijman wil graag van de vrouwen weten waarom deze operaties zo belangrijk voor hen zijn. Wat hopen ze dat de operaties hen gaan brengen? Een aantal maanden na de gezichtsoperatie gaat Kooijman opnieuw op bezoek bij Anne. Hij ontmoet haar weer op haar bruiloft. Hoe kijkt ze nu naar zichzelf in de spiegel?

De Hij is een zij-special Het Transgenderhotel is op woensdag 17 maart om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de special Het Transgenderhotel terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Speciale aflevering Hij is een zij woensdag op NPO 3: het Transgenderhotel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier