Maandag 22 maart in Chateau Meiland: een ramp dreigt voor de familie

Maandag 22 maart in Chateau Meiland: een ramp dreigt voor de familie
Nieuwe avonturen van de Meilandjes

Kijktip :

Maandag (22 maart) is er opnieuw veel paniek en stress bij de familie Meiland vanwege een dreigende ramp. In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland zien we echter dat de vrolijkheid opnieuw niet ver weg is.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Markt
Het is inmiddels geen nieuws meer, maar maandag blijkt weer dat het leven van de Meilandjes nooit saai is. Heel Nederland zit weliswaar op slot, maar tóch weten Martien, Erica en Maxime van een bezoekje aan de markt één groot feest te maken. Eenmaal thuis blijkt de specialiteit van de streek hen echter niet te bekoren; die verdwijnt al snel in de hondenbak.

Lees verder onder de video's.

Groot nieuws
Toch is het niet alleen maar positiviteit dat de klok slaat. Er dreigt namelijk een flinke ramp: de boerderij in Hengelo was zo goed als verkocht, maar uit het niets duikt er een financiële tegenvaller op. Door alle stress heeft er niemand meer aandacht voor Maxime. Zij staat echter te popelen om groot nieuws met de familie te delen...

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag 22 maart in Chateau Meiland: een ramp dreigt voor de familie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier