Vrijdag in Jinek: Rob Kemps (Snollebollekes) over zijn bijzondere carrièreswitch

Vrijdag in Jinek: Rob Kemps (Snollebollekes) over zijn bijzondere carrièreswitch
De gasten van vrijdag 19 maart

Kijktip :

We kennen Rob Kemps natuurlijk allemaal als zanger van Snollebollekes, maar vanaf binnenkort gaat hij ook andere dingen doen. We zagen al een heel andere kant van de zanger in De Slimste Mens, en nu hoopt hij dit succes uit te buiten met een carrièreswitch: vanaf nu gaan we Kemps vaker op televisie zien.

De gasten in Jinek - vrijdag 19 maart

  • De politieke week wordt natuurlijk ook weer besproken in Jinek. Ditmaal met burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb. Ook politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer schuift aan.
  • De stemmen zijn geteld, dus het formeren van een nieuw kabinet kan beginnen! Maar hoe begin je aan zo'n megaklus? Teun van de Keuken geeft vanavond op geheel eigen wijze tips voor iedereen aan de formatietafel.
  • De deelname van Rob Kemps aan De Slimste Mens is bij tv-makers niet onopgemerkt gebleven. De sympathieke zanger van Snollebollekes is binnenkort vaker op televisie te zien. Hij vertelt er vanavond over bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Rob Kemps (Snollebollekes) over zijn bijzondere carrièreswitch of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier