Serierecensie: Drive to Survive seizoen 3 zonder Max, maar met humor

Serierecensie: Drive to Survive seizoen 3 zonder Max, maar met humor
Een stuk minder actie dan in andere seizoenen

Film :

Vanaf 19 maart staat het derde seizoen van Drive to Survive op Netflix. Wat deed de coronacrisis in het nieuwe Formule 1-seizoen? Lees hier de recensie van Drive to Survive seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Corona
2020 was een bizar jaar, ook in de wereld van de Formule 1. Maar ondanks het coronavirus deden tien teams er alles aan om als eerste over de finish te komen. Uiteraard zien wij in dit nieuwe seizoen meer van het verschrikkelijke ongeluk van Romain Grosjean. Ook zien we wat de coronacrisis doet met het raceseizoen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Uiteraard zien we iets van het ongeluk van Romain Grosjean terug, maar gelukkig neemt het niet de overhand. We zien veel humor terug in dit seizoen: zo komt cultheld Gïnther Steiner weer voor en komt ook Red Bull-teambaas Christian Horner scherp en grappig uit de hoek. Helaas missen we over het seizoen wel de actie en (voor ons chauvinisten) ook dat kleine beetje Max Verstappen. Daarvoor kunnen we wel het tweede seizoen aanraden. 3 sterren.

Vanaf 19 maart 2021 is Drive to Survive seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: Documentaire. IMDb-score: 8,6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV