Undercover-fans opgelet! Op deze datum staat de prequel Ferry op Netflix

Undercover-fans opgelet! Op deze datum staat de prequel Ferry op Netflix
Inclusief splinternieuwe trailer!

Film :

De snoeiharde film Ferry, over het Undercover-personage Ferry Bouman, verschijnt 14 mei op Netflix. De streamingdienst deelde maandag ook een nieuwe trailer van de film. Frank Lammers alias Ferry Bouwman is terug en hoe!

Bekijk hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Hoe het allemaal begon..
Het verhaal begint in Amsterdam, in het jaar 2006. De meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een duistere dag wordt de bende brutaal overvallen en raakt de zoon van Brink zwaargewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op 'boevenpad' gestuurd.

Nieuwe en oude bekende
Nadat er toch wat klachten waren over de weinige schermtijd van Frank Lammers en Elise Schaap in de serie Undercover seizoen 2, wordt dit helemaal goed gemaakt met spannende spin-off film Ferry. Frank Lammers kruipt hierin opnieuw in de huid van de drugsbaron. Ook Elise Schaap en Raymond Thiry keren terug in hun rollen. Maar er zijn meer nieuwe gezichten. Onder anderen Monic Hendrickx en Huub Stapel zijn aan de cast toegevoegd. Hendrickx speelt de zus van Bouman en Stapel is te zien als zijn mentor, hasjbaron Brink.

Vanaf 14 mei 2021 is de film Ferry te streamen op Netflix. Genre: Misdaad, Drama.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover-fans opgelet! Op deze datum staat de prequel Ferry op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV