Nieuw programma Kinderen kopen een huis vanaf woensdag te zien op SBS6

Nieuw programma Kinderen kopen een huis vanaf woensdag te zien op SBS6
Leonie ter Braak op huizenjacht met kinderen

Kijktip :

Vanaf woensdag 24 maart is het gloednieuwe huizenprogramma Kinderen kopen een huis te zien op SBS6. Eigenlijk dekt de titel de lading van het programma volledig: Leonie ter Braak gaat op pad met de kinderen van een gezin om een nieuwe woning te kopen. En daarbij blijken de kids verrassend kritisch te zijn.

Kinderen kopen een huis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Makelaar
De ouders willen graag verhuizen, maar de kinderen zien dit zelf nog niet echt zitten. Daarom besluiten de ouders de regie volledig uit handen te geven en de rollen om te draaien. Samen met Ter Braak en makelaar Geert Klaver zoeken de kinderen naar het perfecte huis. Veranderen ze hun mening, en zien ze een verhuizing uiteindelijk alsnog zitten?

Slaapkamers
Tijdens de huizenjacht blijken de kinderen met alles rekening te houden. De huizen worden getest op gehorigheid en de aanwezigheid van dubbel glas wordt gecheckt, de kids vragen zich af of muurtjes kunnen worden weggebroken en uiteraard nemen ze de tijd om hun toekomstige slaapkamers te inspecteren. Pas als de kinderen hun handtekening onder het koopcontract hebben gezet, krijgen de ouders het huis te zien.

Het nieuwe programma Kinderen kopen een huis is vanaf woensdag 24 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV