Zangeres Ruth Jacott zaterdag te gast in Sterren op het doek

Zangeres Ruth Jacott zaterdag te gast in Sterren op het doek
Persoonlijk gesprek met Özcan Akyol

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, zaterdag 27 maart te zien op NPO 2, ontvangt presentator Özcan Akyol zangeres Ruth Jacott voor een intiem en persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek wordt Jacott geportretteerd.

Sterren op het doek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Schouwburg
Drie getalenteerde kunstenaars krijgen de kans om Ruth Jacott, bekend van hits als 'Vrede' en 'Leun op mij', te portretteren op een voor Jacott wel heel vertrouwd podium: de Schouwburg in Velsen. Daar wordt ze ontvangen door Özcan Akyol, het met haar onder meer heeft over de rol die haar ouders - ieder voor zich - in haar leven spelen.

Lees verder onder de video's.

Scheiding
Ook vertelt Jacott openhartig over haar scheiding, die haar tot een sterke vrouw heeft gevormd. Aan het eind van de aflevering mag de zangeres één van de drie portretten uitkiezen om mee naar huis te nemen. De andere twee schilderijen worden geveild voor een goed doel, door Jacott zelf uitgekozen.

Sterren op het doek is elke zaterdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zangeres Ruth Jacott zaterdag te gast in Sterren op het doek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier