Jan Smit te gast in Hoge Bomen op zaterdag 27 maart

Jan Smit te gast in Hoge Bomen op zaterdag 27 maart
Aan de piano bij Jeroen van der Boom

Kijktip :

Zaterdagavond (27 maart) is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Hoge Bomen te zien op SBS6. Deze week is zanger Jan Smit te gast bij Jeroen van der Boom voor een gesprek aan de piano.

Hoge Bomen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Burn-out
Jan Smit zit dit jaar vijfentwintig jaar in een vak, een periode waarin hij uitgroeide van kindster tot één van de meest geliefde zangers van Nederland. De Volendammer scoorde de ene na de andere hit, maar onlangs kwam er plotseling een einde aan alle vrolijkheid. Ruim een jaar geleden werd Smit getroffen door een zware burn-out.

Lees verder onder de video's.

Openhartig
In gesprek met Van der Boom vertelt Smit openhartig over deze zware periode in zijn leven. Ook vertelt hij emotioneel over zijn kinderen. Samen met Van der Boom herbeleeft Jan Smit bijzondere momenten uit zijn carrière, aan de hand van de foto's, de muziek en de video's die bij die momenten horen.

Hoge Bomen is elke zaterdag rond 21.50 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit te gast in Hoge Bomen op zaterdag 27 maart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier