Nieuwe Britse miniserie Des twee zaterdagen te zien op NPO 2

Nieuwe Britse miniserie Des twee zaterdagen te zien op NPO 2
Driedelige thriller over seriemoordenaar

Kijktip :

Deze en volgende week zaterdag (27 maart en 3 april) is de spannende, driedelige miniserie Des te zien op NPO 2. Zaterdag wordt afgetrapt met een dubbele aflevering en volgende week het slot.

Des gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dennis Nilsen
De Britse miniserie vertelt het verhaal van de beruchte seriemoordenaar Dennis Nilsen, die tussen 1978 en 1983 flink huishield in Groot-Brittannië. Hij vermoordde minstens vijftien jonge mannen. Des laat zien hoe het politieonderzoek op gang kwam en in zijn werk ging na een gruwelijke vondst op 9 februari 1983.

Menselijke resten
Op die dag ontdekt de politie in de Londense wijk Hornsey dat de afvoer van een appartementencomplex verstopt zit door menselijke resten. Het onderzoek is meteen in volle gang en al snel heeft de politie een verdachte op het oog, die tot hun verbazig meer dan bereid is om zijn verhaal te doen.

De miniserie Des is op zaterdag 27 maart en zaterdag 3 april om 22.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Des terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Britse miniserie Des twee zaterdagen te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier