Uitstekende misdaadthriller Ronin met Robert De Niro maandag te zien op RTL 7

Uitstekende misdaadthriller Ronin met Robert De Niro maandag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Google Play

Kijktip :

Tussen alle klassiekers die Robert De Niro in de jaren negentig maakte (Goodfellas, Awakenings, Cape Fear, Heat, Casino, Wag the Dog, Jackie Brown) raken sommige films een beetje in de vergetelheid - zoals de uitstekende misdaadthriller Ronin. Deze klassieker is maandag te zien op RTL 7 en je kunt Ronin streamen via Google Play.

Het verhaal
In een wereld waarin loyaliteit niet bestaat en trouw kan worden gekocht, stelt IRA-agente Deirdre een internationaal team van huurlingen samen voor een geheime missie. Sam, Vincent, Gregor, Spence en Larry werkten allemaal als geheim agent tijdens de Koude Oorlog, elk met hun specialiteit. Hun opdracht bestaat erin een kist te bemachtigen. Het is niet duidelijk van wie de geheimzinnige koffer is en voor wie hij bestemd is...

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Met de film Ronin maakte de Amerikaanse regisseur John Frankenheimer na jaren een soort comeback, die helaas maar kort duurde. In de jaren zestig had Frankenheimer faam gemaakt met films als The Manchurian Candidate (1962), Seven Days in May (1964) en Seconds (1966). Daarmee had hij al bewezen een uitstekende thrillerregisseur te zijn, en dat liet hij met Ronin weer een keer zien. Hij kon bovendien beschikken over een uitstekende cast, aangevoerd door De Niro.

Cast
Naast Robert De Niro (The Irishman) en Jean Reno (Léon: The Professional) zijn ook Natascha McElhone (The Truman Show) en Stellan Skarsgård (Good Will Hunting) te zien in Ronin. Deze film is geregisseerd door John Frankenheimer.

Ronin (1998) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op maandag 29 maart om 20.30 uur te zien op RTL 7. Genre: misdaad, thriller. Speelduur: 122 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Uitstekende misdaadthriller Ronin met Robert De Niro maandag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV