Dinsdag in Verslaafd! - alcoholverslaving van Nies zorgt voor ruzie

Dinsdag in Verslaafd! - alcoholverslaving van Nies zorgt voor ruzie
Ewout Genemans schiet te hulp

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Verslaafd!, dinsdag 30 maart te zien op RTL 4, zien we hoe presentator Ewout Genemans en het interventieteam ingrijpen bij de 56-jarige Nies. Zij kampt al jaren met een alcoholverslaving.

Verslaafd! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moeder
Nies is moeder van twee kinderen, maar sinds haar scheiding - twaalf jaar geleden - ging het langzaam maar zeker steeds slechter met haar. Door haar alcoholverslaving gooit ze haar leven overhoop en isoleert ze zichzelf dusdanig dat er moet worden ingegrepen. Door de alcohol zoekt ze namelijk zelfs ruzie met haar oude vriendinnen.

Uit het leven
Haar dochter maakt zich bovendien ernstig zorgen omdat haar moeder heeft gezegd uit het leven te willen stappen. En dus hebben de vriendinnen van Nies om hulp gevraagd. Maarten Dammers, de interventionist van Verslaafd!, gaat met Nies aan de slag om haar van haar verslaving af te helpen. Genemans volgt het proces op de voet.

Verslaafd! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Verslaafd! - alcoholverslaving van Nies zorgt voor ruzie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier